.

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER:

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Hvidkilde ApS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Hvidkilde ApS

.

GENERELLE OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN:

Virksomhedens juridiske navn: Hvidkilde ApS.

Virksomhedens kaldenavn: Tjengo.dk + Tjengo.de + Tjengo.com.

Selskabsform: Anpartsselskab.

CVR-nummer: 31866561.

Etablerings år: Som TJENGO - Razz Trading år 2013 og som TJENGO A/S år 2015, TJENGO A/S går konkurs i 2017. Efter konkursen overtager Hvidkilde ApS TJENGO i 2017.

Registreringsadresse: Hvidkilde ApS, Hvidkildevej 48, 2400 København NV.
Telefonnummer: +4540947707

E-mail adresse: support@tjengo.com

Website adresse: www.tjengo.dk - www.tjengo.de - www.tjengo.com

.

PERSONDATAPOLITIK:

a. Vi registrerer oplysninger via. cookies og logfiler til brug for statistik samt til forbedringer af web-shoppen.

b. For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger.

c. Navn.

d. Adresse.

e. Telefonnummer.

f. E-mail adresse.

g. Personoplysninger bliver ikke transmitteret krypteret.

h. Personoplysninger opbevares ikke krypteret.

i. Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos Hvidkilde ApS og opbevares i 5 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager, hvorefter oplysningerne slettes.

j. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

k. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

l. Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger der registreres om dig.

m. Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse og faktura via e-mail.

n. Vi er en selvstændig online butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opbevarer dine data sikkert, men ikke krypteret.

o. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

p. Som registreret hos Tjengo A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hvidkilde ApS via e-mail: support@tjengo.com

q. Den dataansvarlige er Hvidkilde ApS, cvr. 31866561

.

PRISER:

Alle priser ved levering i EU lande er gældende udsalgspriser inkl. moms. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen automatisk.

.

ORDREHÅNDTERING:

Alle bestillinger bliver pålagt et ordrehåndteringsgebyr der dækker pluk, pak og emballage-omkostningerne på vores i forvejen lave nettopriser.

.

BESTILLING:

Du kan bestille varer fra Tjengo på følgende måde.

– Via en af vores webshop domains, Tjengo.dk, Tjengo.de og Tjengo.com

– Alle priser på websitet angives inklusiv alle afgifter.

– Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk, Engelsk og Tysk.

– Du skal være fyldt 18 år for at handle med Tjengo, er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

.

HVORDAN BESTILLER JEG?

Det er sikkert og nemt at handle hos Tjengo. Du bestiller blot de varer, som du ønsker at købe. Når du har gennemført din bestilling samt betalingen for din ordre, følger der en ordrebekræftelse samt faktura pr. e-mail. Vi anbefaler, at du gemmer din ordrebekræftelse og faktura, indtil du modtager din bestilling.

.

KAN JEG NÅ AT TILFØJE FLERE VARER PÅ EN NETOP AFSENDT ORDRE?

Nej, men du kan gennemføre endnu en ordre og skrive "sendes med tidligere ordre" i notatfeltet. Modtager vi denne nye ordre inden kl. 14:00 på en hverdag, kan vi ofte sende dine ordrer samlet i en pakke, så sletter vi portoen på din nye ordre.

.

SIKKERHED:

Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres. Tjengo A/S er et sikkert sted at handle.

.

BETALING:

Du kan betale med de mest almindelige betalingskort. Hvis du betaler med Dankort eller kreditkort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestilling af varen. Ved betaling med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200,- hvis dit dankort misbruges ved brug af PIN-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Tjengo eller andre har mulighed for at læse dataene. I vores e-butikker kan du betale med følgende betalingsmidler:

Betaling med kort:

• Dankort/VISA.

• Dankort/Master.

• VISA.

• VISA Electron.

• MasterCard.

• Maestro.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ved betaling med kreditkort kommer beløbet automatisk på dit næste kontoudtog fra kortudstederen - på nøjagtig samme måde, som når du ellers anvender det pågældende kreditkort.

.

Betaling via PayPal:

support@tjengo.com

• Dankort/VISA.

• Dankort/Master.

• VISA.

• VISA Electron.

• MasterCard.

• Maestro.

• American Express.

• Discover.

.

Betaling via MobilePay:

40 94 77 04 (kun i Danmark).

.

KØB NU, BETAL SENERE

ViaBill er en ekstra betalingsmulighed, der betyder at du kan købe nu og betale senere. Du skal blot trykke på ViaBill betalingsknappen i vores checkud, hvorefter du gennemfører en handel og betaler senere.

Når du har valgt ViaBill som betaling, sender vi din ordre som normalt. Du vil efterfølgende ifm. dit køb modtage en email fra ViaBill, hvor de skal bruge dine oplysninger for at tilmelde dig som betaler igennem ViaBill. Det skyldige beløb betales dermed til ViaBill, du vælger selv hvor meget du vil afdrage med om måneden.

Alle køb under DKK 2.000,00 kan afdrages månedligt i helt op til 24 måneder med 0 kr. i renter og gebyrer.

Alle køb mellem DKK 2.000,00 – 10.000,00 kan afdrages månedligt i op til 12 måneder og bliver pålagt et gebyr. De gældende rentesatser kan ses på ViaBills hjemmeside og vil blive oplyst i betalingsprocessen efter ViaBill er blevet valgt.

Fordele:

– Køb nu og betal når du vil.

– Få dine varer med det samme.

– Få rente– og gebyrfri delbetaling.

Afdragsordningen kræver at du er minimum 18 år, har et betalingskort og under forudsætning af en positiv kreditvurdering.

Læs betingelserne for ViaBill her: www.viabill.com/terms.

.

LEVERINGSINFORMATION:

Din bestilling vil blive afsendt til dig indenfor 1 - 7 hverdage via Bring. (Der kan dog forekomme længere leveringstid i spidsbelastede perioder eller hvis der er manko i leveringerne fra vores producenter. Hvis dette er tilfældet, vil du få besked herom pr. mail og telefon)Du vil automatisk modtage en sms og/eller en e-mail fra Bring når din pakke er på vej ud til levering.

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse samt leveringsland.

Vi leverer til hele verdenen.

.

ORDREBEKRÆFTELSE:

Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, evt. leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer.

.

KVITTERING:

Kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen bør fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.

.

RETURRET:

Køber har 14 dages fortrydelsesret på alle de varer, som denne køber online, gældende fra modtagelsesdatoen. Fortrydelses- og ombytningsretten er betinget af, at varen returneres i ubrudt og original emballage og i samme stand og mængde. Fortrydelses- og ombytningsretten bortfalder, hvis køber bryder forseglinger, folier eller anden original forpakning/emballage, da dette betyder, at varens salgsværdi forringes, og dermed kan fortrydelses-/ombytningsretten ikke benyttes. Køber bærer risikoen for varen fra leveringstidspunktet.

Ved returnering af en varer, bedes køber kontakte Tjengo’s kundeservice på support@tjengo.com, som herefter fremsender et returlabel pr. e-mail. I henhold til forbrugeraftalelovens § 19, stk 2.3 pkt. skal køber selv betale for omkostninger til returnering. 

Ved fortrydelse, refunderer vi købers penge så snart vi modtager returpakken. Bemærk at fragtomkostninger ikke refunderes.

Fortrydelses- og ombytningsretten gælder dog ikke ved varer der er bestilt specielt hjem til kunder, disse varer tages ikke retur.

Alle varer er dog omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret.

.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

.

AFHENTNING AF VARER (CLICK & COLLECT):

TJENGO tilbyder Click & Collect, hvor du kan bestille og betale for dine varer online og afhente dem hos TJENGO, Stærkendevej 173, 2640 Hedehusende efter forudgående aftale om afhentningsdato og -tidspunkt.

Click & Collect er gratis, og med denne løsning sparer du fragten.

Sådan gør du:

– Læg de ønskede varer i kurven.

– Gå til betaling.

– Indtast dine oplysninger.

– Vælg Click & Collect.

– Gennemfør betalingsforløbet.

– Du bliver ringet op af TJENGO for nærmere aftale om afhentningsdag og -tidspunkt.

Husk at medbringe din kvittering ved afhentning.

Alle bestillinger bliver pålagt et ordrehåndteringsgebyr for pluk, pak og emballageomkostninger på vores i forvejen lave nettopriser.

.

FORTRYDELSESRET:

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i ubrudt og original emballage og i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bryder forseglinger, folier eller anden original forpakning / emballage, da dette betyder, at varens salgsværdi forringes, og derfor kan fortrydelsesretten ikke udnyttes. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Hvis du har købt en vare via vores internetbutik, har du ret til at fortryde købet. Du skal blot returnere varen til os senest 14 dage efter, at du har modtaget varen. Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen eller ved at returnere varen til TJENGO, Stærkendevej 173, 2640 Hedehusende, Danmark. Mærk forsendelsen: Fortrydelsesret & HUSK: Kvittering (Kopi) altid skal vedlægges. Vi anbefaler at du sender returpakken med Brings " Track & Trace" system for at sikre dig returneringen. Når du fortryder købet tilbagebetales den samlede købesum eksklusiv ordrehåndtering samt fragtomkostningerne. Beløbet tilbagebetales ved en overførsel til din bankkonto, hvor du bedes oplyse din Banks navn, Reg. Nr. og dit Konto nr. Tilbagebetalingen sker senest inden for 5 hverdage efter, at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den efterlever betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes.

.

RETURNERING:

Du bærer risikoen for varen fra leveringstidspunktet. - Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Vi refunderer dine penge, så snart vi har modtaget og kontrolleret din returnering.

.

VARENS STAND NÅR DU SENDER DEN RETUR:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

.

REKLAMATIONSRET:

Som forbruger har man 2 års reklamationsret efter varen er modtaget. Det betyder, at du enten kan få varen repareret eller ombyttet til en anden vare, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi dækker fragtomkostningerne, såfremt reklamationen er berettiget. Ved reklamation, forbeholder vi os retten til at sende varen til undersøgelse hos producenten. Hvis det viser sig, at reklamationen ikke bliver godkendt på grund af forkert anvendelse af varen, kan du blive opkrævet DKK. 250,00 i undersøgelsesgebyr. 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du rette skriftlig henvendelse til kundeservice på support@tjengo.com og vedlægge din kvittering for købet, samt en fyldestgørende redegørelse over din reklamation

Såfremt varen skal retur, sender kundeservice dig en returlabel, som du printer ud og klistrer på returpakken.

.

RETURNERING:

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Vi refunderer dine penge, så snart vi har modtaget og kontrolleret din returnering.

Har du sendt en vare ind til reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

.

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER:

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her – http://ec.europa.eu/odr.

.

TILBUDSVARER:

Der gives ingen retur- eller ombytningsret på tilbudsvarer.

.

GENERELLE KONKURRENCEBETINGELSER:

Af den aktuelle konkurrence vil præmiens værdi samt vilkår for deltagelse, herunder trækning og levering/afhentning fremgå.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte via telefon samt e-mail. Svarer vinderen ikke inden for 3 dage, trækkes der en ny vinder.

Tjengo A/S forbeholder sig retten til at offentliggøre navn og by på vinderne i de medier, som Tjengo A/S benytter, samt i pressemeddelelser. Vinderen bliver offentliggjort umiddelbart efter udtrækningen på Facebook.

Konkurrencedeltagere accepterer at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

I forbindelse med overrækning af præmier, kan Tjengo A/S kræve fremvisning af gyldig billedlegimitation som pas eller kørekort.

Tjengo A/S afholder alle præmieudgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Tjengo A/S sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Præmier kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.

Ansatte hos Tjengo og deres samlever eller familiemedlemmer må ikke deltage i konkurrencen.

Ved deltagelse accepterer du ovennævnte konkurrencebetingelser. 

.

DANSK RET:

Aftaler med Tjengo indgås på dansk, engelsk og tysk. Når du handler med Tjengo, ved Hvidkilde ApS gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretslige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

.

ANSVARSFRASKRIVELSE:

Hvidkilde ApS kan ikke drages til ansvar for andet end hvad, der følger efter dansk lovgivning.

.

TVISTER:

Et eventuel tvist mellem Hvidkilde ApS og en kunde eller en leverandør afgøres ved Sø- og Handelsretten i København.

.

FORBRUGERAFTALE-LOVEN:

Din ordreafgivelse og dit køb via Hvidkilde ApS er på dansk og samtidigt underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lovbekendtgørelse nr. 451 om visse forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser) af 9. juni 2004.

.

FORBEHOLD:

Vi tager forbehold for trykfejl både i tekster og billeder, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

.

ADVARSEL:

Har du modtaget uønsket/uopfordret e-mails, som ser ud som om at disse er sendt fra Tjengo, send da venligst omgående et kopi sammen med dine bemærkninger til support@tjengo.com

.